Teatteri Pensas esiintyy Leikkipuistossa la 16.6. klo 11

264

Teatteri Pensas esittää näytelmä Tarinatuokion Maunulan leikkipuistossa (Metsäpurontie 14) lauantaina 16.6. klo 11 ja esitys kestää noin 40-50 minuuttia. Shakespearen hulluille ja rakastavaisille omistama Kesäyön uni esitetään samana iltana klo 18 Pirkkolan Plotilla. Esitys kestää väliaikoineen kaksi tuntia. Esitykset ovat yleisölle ilmaisia.

Teatteriesityksen jälkeen Plotilla on vanhan ajan kahvipuhvetti ja puistotanssit, jota säestää Orkesteri Pensas.

Teatteri Pensas on ammattiteatteri, joka on erikoistunut esiintymään ulkotiloissa; puistoissa, pihoilla, toreilla ja niityillä. Tänä kesänä teatterin ohjelmistoon kuuluu lapsille suunnattu, vuorovaikutteinen Tarinatuokio sekä aikuiseen ja nuoreen makuun suunnattu William Shakespearen Kesäyön uni.

Tarinatuokioesitykset kuuluvat Helsinki 200 v. Teatterielämyksen kustantavat yhdessä Maunula-Seura ja Pirkkolan omakotiyhdistys. Myös Lähiöprojekti on tukenut hanketta.

Katsojille kumpikaan esitys ei maksa mitään. Tervetuloa mukaan nauttimaan kesästä ja kivasta kulttuurista!

LISÄTIETOJA
Teatteri Pensas