Valokuvanäyttely Maunulan historiasta

357

Maunulan kirjaston, Asukastalo Saunabaarin ja Heka-Maunulan yhteinen Muistojen Maunula -hanke järjestää valokuvanäyttelyn Maunulan historiasta Saunabaarissa 3.9.-28.9. Kutsumme kaikki Maunulan asukkaat osallistumaan valokuvanäyttelyn rakentamiseen.

Jos sinulla on valokuvia tai vaikkapa muistoesineitä, jotka valottavat Maunulan historiaa, otamme niitä mielellämme lainaksi näyttelyyn. Muista merkitä mukaan yhteystietosi ja varsinkin valokuviin tieto siitä, mitä kuvassa on ja miltä vuodelta. Jos kuvissa on tunnistettavia henkilöitä, tulee heiltä kysyä lupa kuvan esillepanoon.

Toimita materiaali 17.8. mennessä Saunabaarin koordinaattorille:

Aino Timonen

Metsäpurontie 25

00630 Helsinki

p. 09 310 73556

aino.timonen@hel.fi

Voit pudottaa kuvat myös suoraan Saunabaarin postilaatikkoon. Kuoreen tunnus ”Näyttely”.