Keskuspuiston kaavaluonnos nähtävillä myös Mediapajalla

236

Keskuspuiston keskiosan virkistysalueen asemakaavaluonnos on valmistunut. Suunnitelmat ovat nähtävillä Maunulassa kirjaston lisäksi myös asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21) arkisin klo 10-14.

Kaavasta on keskustelutilaisuus on keskiviikkona 5.9.2012 klo 18–20, Pirkkolan uimahallin kokoustiloissa.

Mediapajalla voit myös katsoa suunnitelmia tietokoneella internetissä. Asukastila Maunulan Mediapajalla internetiä ja tietokonetta voi käyttää ilmaiseksi sekä tulostaa ja kopioida omakustannushintaan. Asukastila on auki arkisin 10-14. Mediapajaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Tervetuloa mukaan Mediapajan iloiseen ja letkeään vapaaehtoisporukkaan.

LISÄTIETOJA
Uutinen 22.8.2012: Keskuspuiston keskiosan virkistysalueen asemakaavaluonnos on valmistunut 

Asukastila Maunulan Mediapaja (Metsäpurontie 19-21)