Maunulan Sanomien syysnumero 3/2012 on ilmestynyt to 20.9.

252

Maunulan Sanomien syysnumero 3/2012 ilmestyi torstaina 20.9.2012. Maunulan Sanomat on tärkein Maunulan kehittämisen väline. Lehti tehdään ja jaetaan vapaaehtoisvoimin eli kenellekään tekijälle tai jakajalle ei makseta mitään. Tule jakamaan Maunulan Sanomia esim. omaan taloyhtiöösi. Lehteä voi hakea arkisin asukastila Maunulan Mediapajan (Metsäpurontie 19-21) aukioloaikoina klo 10-14.

Olet tervetullut rentoon ja iloiseen porukkaan tekemään Maunulan omaa lehteä vaikka vain yhden jutun vuodessa tai ottamaan kuvia. Tule myös opettelemaan lehden tekoa, jos et ole aiemmin tehnyt lehteä.

Maunulan Sanomien päätoimittaja on fil. kand. Heikki Lehti (puh. 040-525 1504) tai (etunimisukunimi [at] hotmail.com). Lehteä julkaisee Maunulan Sanomien tuki ry.

Maunulan Sanomat on riippumaton alueen kehittämisen äänenkannattaja ja se on perustettu 1990. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen painos on 6500 kpl. Lehden levikkialue on Maunula, Pirkkola ja Metsälä.

Lehteä lukee YKS-projektin kyselyjen mukaan noin 95 % maunulalaisista ja 89 % ilmoittaa lukevansa lehteä säännöllisesti.

Vanhoja Maunulan Sanomia voi lukea netistä 

Asukastila Maunulan Mediapaja (Metsäpurontie 19-21)