Maunulan omakotitonttien hakuaika on päättynyt

223

Vuoden 2012 vuokrattavien omakotitonttien hakuaika on päättynyt. Suoritetun arvonnan tulos ilmoitetaan kaikille hakijoille joulukuussa 2012 tai tammikuussa 2013 kiinteistölautakunnan päätöksen jälkeen. Ennen kiinteistölautakunnan päätöstä tonttiosasto ei anna hakijoiden sijoitusta koskevia tietoja.

Tonttien hakuaika oli 2.10. – 31.10.2012. Kaupunki tarjosi vuokralle 104 omakotitalotonttia omatoimiseen rakentamiseen.

Tontit sijaitsevat Maunulassa, Tapaninkylässä, Suutarilassa, Puistolassa, Myllypurossa, Mellunmäessä ja Kivikossa.

Hakijan tulee hakuaikana olla helsinkiläinen ja talouteen pitää kuulua vähintään yksi lapsi, joka hakuajan alkaessa on alle 18 vuotias. Viimeistään hakuaikana päivätty raskaustodistus täyttää lapsiehdon. Samaan talouteen kuuluvat voivat jättää vain yhden hakemuksen.

Vuokraajien valinta suoritetaan arpomalla. Tontinvarausjärjestys määräytyy arvonnassa saadun sijaluvun mukaan.

LISÄTIETOJA
Tonttilista 

Maunulan vuokrattavien omakotitonttien esittely 

Maunulalla on omat Facebook-sivut