Oulunkylän rivitalojen 60 v. juhlakirjan julkistustilaisuus la 17.11.2012

335

Oulunkylän rivitalojen 60 v. juhlakirjan julkistustilaisuus pidetään lauantaina 17.11.2012 klo 15.00- 17.30 Asukastalo Saunabaarissa (Metsäpurontie 25, 3. krs.). Helsingin Kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä.

Asunto Oy Oulunkylän Rivitalojen ja asukastoimikunta PiLiPaMin juhlakirjan julkistustilaisuudessa ovat läsnä kirjan tekijät ja kirjaan haastatellut asukkaat. Paikalla on myös kutsuvieraita ja yhteistyökumppaneita.

”Meidän rivari” – arkkitehti Hilding Eklundin miljöö elää ja voi hyvin – kirjaan voi tutustua tilaisuudessa.

Kirja on myynnissä tilaisuudessa.

Lisätietoa kirjasta ja tilaukset 


Meidän rivari. Arkkitehti Hilding Ekelundin miljöö elää ja voi hyvin

Kirja kertoo 110 asunnon rivitaloyhtiöstä Helsingin Maunulassa. Luonnonläheisyys ja korkeatasoinen arkkitehtuuri ovat luoneet rivariyhteisöön elämänlaatua ja viihtyisyyttä jo 60 vuoden ajan. Millaista on asua Museoviraston suojelukohteessa? Miten asunnot  ovat muuttaneet muotoaan vuosikymmenten mittaan?  Vieläkö pihoilla kukkivat  viisikymmenluvun  perinnekasvit?  Kirjassa kurkistetaan sekä alkuaikojen että nykyisten asukkaiden elämänmenoon ja yhteisiin puuhiin.  Päähenkilön paikasta kilpailevat arkkitehti Hilding Ekelund ja ”Hildingin kylän” asukkaat.

Toimittajat: Vappu Turunen (vastaava toimittaja), Riitta Astikainen, Marja Salmela.
Kuvatoimitus: Essi Ovaska.
Graafinen suunnittelu: Liisa Valtonen.
Asunto Oy Oulunkylän rivitalot  – Asukastoimikunta PiLiPaM.  Helsinki 2012.
216 s.  
Neliväripainatus, yli 200 kuvaa.
Otavan kirjapaino.
Hinta: 25 €