Steinerkoulun joulumyyjäiset su 2.12.2012 klo 11–15

337

Tule viettämään mukavaa päivää ja tekemään kauden parhaat lahja- ja tuliaislöydöt koko perheen voimin – kummien, mummien, vaarien ja kavereiden kera!

Helsingin Rudolf Steiner -koulun perinteiset joulumyyjäiset järjestetään ensimmäisenä adventtisunnuntaina 2.12. klo 11–15 (osoite: Lehtikuusentie 6, Laakso).

Luvassa on upeita myyntipöytiä käsitöineen ja leivonnaisineen; joulupuuroa, pipareita ja glögiä; kahvia ja vohveleita; smootheja ja vastapuristettuja tuoremehuja; jäsenkorjausta ja äänienergiahoitoja sekä monenlaista puuhaa arpajaisista ongintaan ja onnenpyörään ja temppuradasta pipareiden koristeluun. Kirjailija Tero Somppi myy tuoreinta romaaniaan (”Särkyvää”) signeerauksen kera.

Helsingin Rudolf Steiner -koulu esittäytyy omalla ständillään. Lisäksi myyjäisten yhteydessä pidetään tulevien esikoululaisten ja ekaluokkalaisten vanhemmille tarkoitettu infotilaisuus, jonka ajaksi lapsille järjestetään omaa ohjelmaa. (Info klo 13–14, ilmoittatuminen ovella klo 12.30 alkaen.)

Tervetuloa!