Liikennejärjestelyt muuttuvat Maunulan keskustassa

314

Liikennejärjestelyt Maunulan keskustassa, nykyisen Suursuon ostoskeskuksen alueella, muuttuvat keskiviikkona 5.12.2012. Uusi Tammiontie avataan liikenteelle ja nykyinen Suonotkontien liittymä Pakilantielle suljetaan. Liikennevalot Pakilantien ja nykyisen Rajametsäntien liittymässä poistetaan tilapäisesti käytöstä.

Muutokset liittyvät ostoskeskuksen alueen uuden asemakaavan mukaisten katujärjestelyjen toteuttamiseen.

Rakentaminen on alkanut syyskuussa 2012. Rakennustöiden aikana Pakilantiellä on ajoittain käytössä vain yksi ajokaista kumpaankin ajosuuntaan. Joulukuun ja tammikuun aikana on kääntyminen Rajametsäntieltä vasemmalla Pakilantielle kielletty.

Tilapäiset liikennejärjestelyt jatkuvat syksyyn 2014, kunnes uusi ostoskeskus Pakilantien länsipuolelle on valmistunut ja nykyinen ostoskeskus Pakilantien itäpuolella on purettu.

Liikennejärjestelyt saattavat ajoittain ruuhkauttaa liikennettä alueella.

LISÄTIETOJA
Rakennusviraston tiedote