Satunäytelmä Adalmiinan helmi ke 30.1. ja to 31.1. klo 18

283

Helsingin Rudolf Steiner koulun 5C-luokka esittää Zacharias Topeliuksen satuun pohjautuvan näytelmän Adalmiinan helmi. Näytelmän ohjaa luokanopettaja, puhe- ja draamataiteen opettaja Tuija Kauhaniemi. Kaikenikäisille katsojille sopiva Adalmiinan helmi esitetään Helsingin Rudolf Steiner -koulun loistavassa Mikael-salissa. Kahvila on auki, lettupannu kuumana ja arpajaiset käynnissä jo klo 17.30 alkaen. Tervetuloa!

Adalmiinan helmessä nähdään monenkirjava joukko mainioita hahmoja, koetaan suuria tunteita ja kuullaan näytelmää varten sävellettyä/sovitettua musiikkia oppilaiden esittämänä. Mutta mikä onkaan tämän sata vuotta sitten kirjoitetun klassikkosadun opetus?

Aika:

keskiviikko 30.1.2013 klo 18

torstai 31.1.2013 klo 18

Paikka:

Mikael-sali, Lehtikuusentie 6

Liput ovelta 6 e (sylilapset veloituksetta)

Adalmiinan Helmi facebookissa: bit.ly/hrsk-5c