Yleiskaavan tilaisuudessa puhutaan tulevaisuuden asumisesta 21.1. klo 18-20

341

Miten Helsingissä tulevaisuudessa asutaan? Miten ja minne Helsinki kasvaa fiksusti? Mistä löytyy uusia paikkoja asuinrakentamiselle?  Uuden yleiskaavan asumiseen liittyvä kevään toinen seminaari järjestetään maanantaina 21.1.2013 klo 18–20 info- ja näyttelytila Laiturilla, vanhalla linja-autoasemalla Kampissa, Narinkka 2. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa mukaan debattiin!

Keskustelun alustaa yleiskaava-arkkitehti Marja Piimies Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta.

Keskustelun juontaa toimittaja Seppo Toivonen. Keskustelijoina ovat:

  • Pasi Heiskanen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja
  • Kati Vierikko, Ympäristötieteiden laitoksen tutkija
  • Otso Kivekäs, kaupunkiaktiivi, kaupunginvaltuutettu, Seuraavat 400 000 helsinkiläistä -pamfletin kirjoittaja
  • Aija Staffans, Helka ry, puheenjohtaja, Maankäyttötieteiden laitoksen johtava tutkija, Aalto-yliopisto

Aika: maanantaina 21.1.2013 klo 18–20
Paikka: info- ja näyttelytila Laituri, vanha linja-autoasema, Kamppi, Narinkka 2.

Liikenne aiheena 4. helmikuuta

Teemaseminaarit jatkuvat 4. helmikuuta, jolloin teemana on liikenne. Maalis–huhtikuulle on suunnitteilla seminaareja mm. elinkeinoista ja kilpailukyvystä, virkistyksestä, vapaa-ajasta ja kaupunkikulttuurista, kaupasta ja palveluista sekä energiakysymyksistä.

Seminaarien sarja huipentuu kaupunkisuunnittelumessuihin 8.–13. huhtikuuta. Messujen aikana Laiturilla on yleiskaavaan liittyviä näyttelyitä, esityksiä ja keskusteluita. Kaikki tilaisuudet ovat avoimia ja ne järjestetään info- ja näyttelytila Laiturilla Kampissa.

LISÄTIETOJA
Yleiskaavasuunnittelun sivut