Virpi Hämeen-Anttila vierailee ke 13.3. klo 18-19.30 Maunulan kirjastossa

300

Kirjailija Virpi Hämeen-Anttila kertoo ja jutustelee yleisön kanssa tuotannostaan keskiviikkona 13.3. klo 18-19.30. Erityisesti hän puhuu vuoden 2012 syksyllä julkaistusta romaanistaan Tapetinvärinen.

Tässä realismia ja fantasiaa limittävässä tarinassa kirjailija ajaa takaa lapsuudenystäväänsä, joka on varastanut hänen päiväkirjansa – ja samalla elämänsä. Tapetinväristä on kiitetty herkistä ja koskettavista lapsuudenkuvauksista. Hämeen-Anttilan itsensä mukaan romaanin kerronnassa on omaelämäkerrallisia aineksia.

Juontajana ja haastattelijana on Päivi Hytönen. Tapaamisen järjestävät yhteistyössä Maunulan kirjasto ja Helsingin suomenkielisen työväenopiston pohjoinen alueopisto.

LISÄTIETOJA
Maunulan kirjasto, Suursuonlaita 6