VASTAA kyselyyn Maunulan uuden keskustan palveluista!

272

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijat Sanni Levy ja Kirsten Weiste tekevät projektityötä Maunulan keskustan palveluiden kehittämisestä yhteistyössä Maunula-Seura ry:n ja Aalto-yliopiston kanssa. Asukkaiden toiveita ja tarpeita selvitetään kyselyllä, johon voi vastata Internetissä. Lisäksi Maunulan kotitalouksiin jaetaan 25.2.-1.3. kyselyn paperinen versio Jääjuhlan käsiohjelman keskiaukeamalla. Kyselyn voi palauttaa jääjuhlassa su 3.3. klo 13-15 ala-asteen ruokalassa (Maunulanmäki 5). Opiskelijat ovat ottamassa vastaan kyselyjä ja vastaamassa projektityötä koskeviin kysymyksiin.

Maunulan uuden liikekeskuksen rakentaminen Pakilantien varteen on käynnistynyt. Jotta keskuksesta saataisiin mahdollisimman toimiva ja asiakasystävällinen, on toivottavaa, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn oheisen linkin kautta

Vastaa kyselyyn netissä tämän linkin kautta.

Kysely jaetaan kotitalouksiin Maunulan jääjuhlan (su 3.3.2013 klo 13-15) käsiohjelman mukana viikolla 9.

Lisäksi kyselyn paperiseen versioon voi vastata Maunulan kirjastossa (Suursuonlaita 6), Asukastalo Saunabaarilla (Metsäpurontie 25) ja asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21), jonne paperisen kyselyn vastaukset voi myös palauttaa palautelaatikkoon.

Projektityö valmistuu huhtikuussa 2013 ja kyselyn tuloksia asukkaiden tarpeista ja toiveista Maunulan keskustan palveluiden suhteen esitellään Maunulan 98. aluefoorumilla maanantaina 15.4.2013 klo 18-20 Asukastalo Saunabaarilla (Metsäpurontie 25, 3. krs.) sekä Oulunkyläisessä / Pohjoiset esikaupungit -lehdessä 2/2013, joka ilmestyy 20.4.2013.  

Kyselyn tuloksia verrataan maaliskuussa 2001 tehtyyn vastaavanlaiseen kyselyyn Maunulan keskustan palveluista.

Kyselystä voi tiedustella sähköpostitse osoitteeseen: maunulaprojekti@gmail.com.

Aihetta voi kommentoida Maunulan Facebook -seinällä

LISÄTIETOJA
Uutinen 22.1.2013: Metropolian opiskelijat tekevät projektityötä Maunulassa  

Maunulan Jääjuhla su 3.3.2013 klo 13-15  

Maunulan 98. aluefoorumi 15.4.2013    

Maunulan keskustan palvelukysely 2001