Jääjuhla ala-asteen pihalla su 3.3. klo 13-15

257

Maunulan talvinen asukastapahtuma Jääjuhla järjestetään sunnuntaina 3.3.2013 klo 13-15 Maunulan ala-asteen pihalla ja ruokalassa (Maunulanmäki 5). Jääjuhlan ohjelmassa on perinteisesti ollut saappaan heittoa, arpajaiset, kirpputori, makkaran, hernekeiton ja leivonnaisten myyntiä sekä kahvila. Lapsille on ongintaa, koiravaljakkoajelua sekä poniratsastusta.

Omaa toimintaansa jääjuhlissa esittelevät mm. Asukastalo Saunabaari, asukastila Maunulan Mediapaja, Maunula-Seura, Maunulan Sanomat, Maunulan naisvoimistelijat ja lähiöliikuttaja. Järjestelyissä ovat olleet avustamassa Partiolippukunta Vuokot.

Kaupunkisuunnitteluvirasto esittelee Maunulan suunnittelua ja kaavoitusta sekä uuden yleiskaavan valmistelua.

Lisäksi Metorpolian opiskelijat keräävät Maunulan keskustan palvelukyseyn vastauksia. Opiskelijat ovat vastaamassa projektityötä koskeviin kysymyksiin.

Kiinteistöliitto Uusimaan esittelee keinoja, joilla taloyhtiöt voivat vähentää energiankulutusta ja CO2-päästöjä.

Maunulan Leijonat järjestivät jääjuhlan ensimmäisen kerran vuonna 1960. Lions-periaatteiden mukaan se, mitä Jääjuhla -tempauksessa on saatu kerättyä, on jaettu lyhentämättömänä avustuksina. Avustusten painopistealueiksi on viime vuosikymmeninä vakiintunut Maunulan koulujen stipendit, alueen vapaaehtoisen nuorisotyön tukeminen ja huumeiden vastainen työ.

Paikka: Maunulan ala-asteen piha ja ruokala, Maunulanmäki 5

Katso myös aihetta Maunulan Facebook -seinällä

jaajuhla koko kuva