Kevät soi Maunulan kirkossa

385

Hiljaisella viikolla Maunulan kirkossa (Metsäpurontie 15) on tarjolla musiikkia ja pääsiäisen tekstiä. Kirkkoon on rakennettu hiljaisen viikon ajaksi myös puutarhahauta, jota voi tulla katsomaan tilaisuuksien yhteydessä.

Ke 27.3. klo 13 ”Käy yrttitarhasta polku” Ristintien Raamatun tekstejä ja pääsiäisajan virsiä yhteisesti laulaen ja kuunnellen. Kahvitarjoilu

Kiirastorstaina 28.3. klo 10. Lasten ja perheiden pääsiäiskirkko ja pääsiäiskahvit ja klo 19 kiirastorstain ehtoolliskirkko.

Pitkäperjantaina 29.3. klo 18 Ristintien tekstejä ja konsertti teemalla ”Sula sydämeni, kyynelten tulvaan” – J.S. Bachin musiikkia. Laura Pyrrö (sopraano), Maija Pesonen- Kareinen (urut), Liisa Makkonen (viulu). Vapaa pääsy.

Sunnuntaina 31.3. klo 12 pääsiäispäivän messu. Musiikilliset kirkkokahvit ja yhteislaulua messun jälkeen. Tilaisuudessa laulaa Kaarina Ollila.

Su 21.4. klo 18 Kevätmessu – musiikillinen iltamessu kevätlaulujen ja virsien siivittämänä. Mukana lasten lauluryhmä ja -soitinyhtye Liisa Tiensuun johdolla.

Ke 24.4. klo 13 Maunulan kirkko. Kevätlinnuille etelässä”-kevätlaulajaiset
Keväisiä yhteislauluja ja keväistä musiikkia kuunnellen, sima- ja munkkitarjoilu ja kahvit yhteisvastuun hyväksi. Nuoret soittajat Hanna-Maria ja Emilia Hapuli esiintyvät ja sopraano Liisa Tiensuu laulaa.

Ma 6.5. klo 19 Luoteis-Helsingin musiikkiopiston orkestereiden konsertti.

Su 19.5. klo 18 Tilkkutäkkimessu,jossa nuorten lauluryhmä ja bändi

Tervetuloa kaikki juhlimaan pääsiäistä ja iloitsemaan kevään tulosta.

Seurakunnan tilaisuuksista tarkemmat tiedot seurakunnan nettisivuilla ja Kirkko ja kaupunki-lehdessä.

Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15

LISÄTIETOJA
Oulunkylän seurakunta