Asukastila Maunulan Mediapaja muuttaa

202

Asukastila Maunulan Mediapaja muuttaa viereiseen liiketilaan entisiin Galleria Ruukin tiloihin. Mediapajan muutto tapahtuu viikonloppuna 27.-28.4. ja Mediapaja avautuu maanantaina 6.5.2013. Avaamista on viivyttänyt laajakaistayhteyksien avaaminen. Viereinen kukkakauppa Marja Leksis laajenee entisiin Mediapajan tiloihin. Tavoitteena on, että laajentunut kukkakauppa tarjoaa kukkia kevään suuriin juhliin.

Asukastila Maunulan Mediapaja (Metsäpurontie 19-21) on kaikille avoin asukastila, joka tarjoaa asukkaille mahdollisuuden käyttää tietokonetta ja internetiä ilmaiseksi sekä ottaa kopioita ja tulostaa omakustannushintaan. Mediapaja on auki maanantaina ja torstaina klo 10-16 sekä muina arkipäivinä klo 10-14.

Mediapajan käyttäjäkuntaa on alueen päiväväestö eli eläkeläiset, nuoret ja kotiäidit sejä työttömät. Uusille asukkaille Mediapaja tarjoaa mahdollisuuden tutustua Maunulaan ja saada infomateriaalia kuten Maunulan Sanomia ja esitteitä alueesta ja sen palveluista.

Asukastila Maunulan Mediapajan taloudesta kantaa vastuun Maunula-Seura ry ja sitä päivystää seitsemän vapaaehtoista asukasaktiivia eli kenellekään ei makseta palkkaa.

Helsingin kaupunki avustaa Mediapajaa 11 500 eurolla vuodessa. Mediapajan kustannukset ovat hieman yli 1000 euroa kuukaudessa. Kustannukset koostuvat pääosin vuokrasta, sähköstä, puhelin- ja laajakaistayhteyksistä sekä kopio- ja tulostuslaitteen kustannuksista.

Seuraava Mediapajan vapaaehtoisten kokous tiistaina 7.5.2013 klo 17.30. Tule ideoimaan Mediapajan toimintaa! Tervetuloa.

LISÄTIETOJA
Asukastila Maunulan Mediapaja, Metsäpurontie 19-21