Mediapajalla senioreille tietokoneneuvontaa

338

Seniorikansalaisille tarjotaan asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21) sähköpostin, internetin ja puhelimen käytön opastusta tiistaisin klo 12 -15 kevätkaudella opastusta vielä 4.6 klo 12 -15 . Syyskaudella aloitetaan opastukset tiistaina 10.9.2013 klo 12 -15 ja sen jälkeen neuvontaa tarjotaan periaatteessa joka tiistai.

Neuvomme seniorikansalaisia käyttämään  oman toiveen mukaan mm. sähköpostia, internettiä sekä kännyköitä.  Keskeinen toimintatapamme neuvonnassa ja opastuksessa on henkilökohtainen vertaisopastus.

Tapaamisessa opitaan yhdessä asiakkaan toiveen mukaan käyttämään erilaisia  palveluja kuten  laskujen maksaminen, lipputilaus, aikataulut jne.  Oman puhelimen, kannettavan tietokoneen tai digitaalisen kameran voi tuoda mukaan, mutta se ei ole välttämättöntä. 

Opastus on maksutonta.  Ei ajanvarausta.

PAIKKA
Asukastila Maunula Mediapaja, Metsäpurontie 19-21