Heka-Maunulan ja Heka-Malmin toimistot yhdistyvät?

392

Helsingin kaupungin asunnnot eli Heka aikoo yhdistää Heka-Maunulan ja Heka-Malmin toimistot. Tämä johtanee siihen, että Heka-Maunulan toiminnot siirtyvät pääosin Malmille. Saunabaarin tiloihin jäänee ainoastaan palvelupiste. Muutos tapahtunee noin vuoden sisällä. Tieto on peräisin Maunulan demokratiahankkeen ja Heka-Maunulan välisistä neuvotteluista 27.5.2013.

Lisäksi Maunulan demokratiahankkeen 27.5.2013 keskusteluissa todettiin, että sosiaali- ja terveysviraston aluetyön yksikkö, joka vastaa Asukastalo Saunabaarin toiminnasta, on ”selvitystilassa” eli sen tulevaisuutta selvitetään parhaillaan. Selvitystyön on määrä valmistua 30.10.2013.

Maunulan demokratiahankkeen asukastilaisuus on torstaina 13.6.2013 klo 18-20 Asukastalo Saunabaarin Vaahterasalissa (Metsäpurontie 25, 3. krs.). Tilaisuudessa selviää, mitä kuuluu uuden kirjasto-, työväenopisto-, nuorisotalon eli ns. Maunula-talon suunnittelulle sekä millaisia ideoita on Asukastalo Saunabaarin laajentamisesta ja toiminnasta.

LISÄTIETOJA
Maunulan demokratiahankken muistio 27.5.2013 tapaamisesta  

Maunulan demokratiahankkeen sivut  

Heka Helsingin kaupungin asunnot Oy  

Sosiaali- ja terveysviraston aluetyön yksikkö