Maunulan XVII kesäseminaarin materiaali

359

Maunulan XVII kesäseminaari pidettiin Maunulan kirkolla perjantaina 7.6.2013. Seminaarin teemana oli ”Kaupungin muutoksen hallinta  – miten kehitystä ja erilaisia intressejä hallitaan kaupunkikehittämisessä?”. Seminaarissa keskusteltiin muun muassa raideliikenteeseen perustuvan verkostokaupungin kehkeytymisen eri näkökulmista sekä makro- että mikrotasoilta. 

Ks. myös seminaarin mainos ja ohjelma.

VALOKUVIA SEMINAARISTA
Aamupäivän valokuvat5.03 MB   
pdfIltapäivän valokuvat3.29 MB

SEMINAARIN ESITYSMATERIAALIT
pdfSeminaarin avaus ja lopetus1.92 MB 

pdfTarja Laine7.53 MB

pdfSamuli Alppi3.77 MB

pdfArto O. Salonen880.47 KB

pdfSirkku Wallin1.32 MB

pdfSimo Sankari1.66 MB 

pdfSusanna Snellman338.88 KB

Seuraava Maunulan XVIII kesäseminaari pidetään perjantaina 6.6.2014 ja seminaarin alustavana teemana on Asuinalueiden kehitys sekä kollektiivinen oppiminen ja luovuus – miten suunnitteluprosesseissa kuten yleiskaavassa alueet organisoituvat tiedon tuottamisessa ja alueiden etujen ajamisessa.

Katso myös aikaisempien kesäseminaarien materiaaleja ja valokuvia