Pohjoisten kaupunginosien Kehrä

669

Pohjoisten kaupunginosien Kehrä toimii pohjoisen suurpiiriin kaupunginosien kehittämisen yhteisenä koordinaatioelimenä Helsingin kaupunginosat Helka ry:n Leader-hanke-ehdotuksessa ”Helsingin paikallinen kehittämispolku”. 

Helsingin kaupunginosat Helka ry:n Helsingin paikallinen kehittämispolku -hankkeesta vastaa Eeva Kuuluvainen.

Kehrän (eli kehittämisryhmän) tehtävänä on koota eri kaupunginosia yhteen miettimään alueen kehittämishankkeita.

Toimivia Kehriä Helsingissä on Etelä-Helsingissä ja keskisessä Helsingissä.

Pohjoisten kaupunginosien Paikallisen kehittämispolun ideapaja pidettiin 3.6.2014 Asukastalo Saunabaarilla. Tilaisuudessa kerättiin paikallisia kehittämisideoita ja verkotettiin osallistujia kehittämisryhmiksi valmistelemaan ideoista hankkeita. Lisäksi tilaisuudessa haettiin henkilöitä toimimaan Kehrässä.

Pohjoisten kaupunginosien Kehrän perustamiskokous pidettiin 27.8.2014 Asukastalo Saunabaarissa. Kehrän toinen kokous oli ma 13.10.2014 Saunabaarilla. Kehrän kolmas kokous oli 17.11.2014 Oulunkylän seurahuoneella.  Pohjoinen Kehrän neljäs kokous oli ma 12.1.2015 Oulunkylän seurahuoneella. P-Kehrän 5. kokous oli ma 2.3.2015 Asukastalo Saunabaarilla. Kehrän kuudes kokous pidettiin Paloheinän Golf-ravintolassa  13.4.2015. Kehrän seitsemäs kokous oli ma 25.5. klo 17 Pakilan nuorisotalolla. Pohjoisen Kehrän kahdeksas kokous on ma 7.9.2015 asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 25). Tilaisuuden järjesti Maunula-Seura.

Pohjoisen Kehrän yhdeksäs kokous pidetiin ke 21.10. klo 17 Pakin talolla. Tilaisuuden järjesti Pakila-Seura. Kokouksessa päätettiin lopettaa Pohjoisen Kehrän toiminta ja kokoontua seuraan kerran tarpeen vaatiessa. Koolle kutsumista varten Pohjoisesta Kehrästä jäi jäljelle kutsuttavien henkilöiiden lista.

LISÄTIETOJA
Pohjoisen Kehrän STAke-sivusto 

KOKOUKSET
Pohjoisen Kehrän 7.9.2015 kokouksen materiaalia.180.02 KB

pdfPohjois-Helsingin ideapaja 3.6.2014/materiaali435.49 KB

LISÄTIETOJA
Paikallinen kehittämispolku -toimintamallin käyttöönotto Helsingissä (hankkeen määrittely) 

Helsingin paikallinen kehittämispolku, blogi  

Stadionin 12.12.2013 tapaasemisen esittely

Paikallinen kehittämispolku tapaaminen Stadionille 12.12.2013

Kehrän (eli paikallisen kehittämisryhmän) tehtävät  

Kalvosarja Helkan Paikallinen kehittämispolku -hankkeesta 

Lohtander & Tulikukka: Omaehtoinen paikalliskehittäminen rantautuu kaupunkeihin    

TILAISUUKSIEN MATERIAALIA
pdfSaunabaari 3.6.2014 ideapaja, valokuvia (pdf)3.11 MB   

FACEBOOK

Ideapaja 3.6.2014