Maksuttomat puistojumpat alkavat

334

Helsingin kaupungin liikuntavirasto järjestää kesäkuun ensimmäisestä viikosta alkaen maksuttomia puistojumppia 12 paikassa ympäri Helsinkiä muun muassa Maunulan Sorsapuistossa Saunabaarin (Metsäpurontie 25) ja päiväkodin (Metsäpurontie 27) välissä tiistaisin 4.6. – 20.8.2013 klo 18.00 – 18.50.

Ammattitaitoisten liikunnanohjaajien opastuksella puistojumpista pääsee nauttimaan Hesperian puistossa, Kinaporin palvelukeskuksessa, Kontulan kelkkapuistossa, Latokartanon liikuntahallin edustalla, Maunulan sorsapuistossa, Myllypuron liikuntapuistossa, Pihlajamäen nuorisopuistossa, Puistolan suuntimontien puistossa, Puotilan leikkiniityllä, Rastilan leirintäalueella, Talin liikuntapuistossa sekä Uimastadionin edustalla.

Kesän 2013 puistojumppien paikkakohtaiset aikataulut ja osoitetiedot löytyvät oheisen linkin takaa

Jumpat pidetään säävarauksella. Ei ennakkoilmoittautumista. Ota oma jumppa-alusta mukaan.