Oulunkylän seurakunnan musiikilliset kesäkahvilat

452

Maunulan, Oulunkylän ja Käpylän kirkoilla pidetään musiikillisia kesäkahvilaa keskiviikkoisin kello 13. Tilaisuuksissa musiikkiohjelmaa n. 40 min, jonka jälkeen kahvitarjoilu. Kahviloissa mukana pappi ja diakoniatyöntekijä. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Maunulan kirkko ja seurakuntasali keskiviikkona klo 13, Metsäpurontie 15

5.6. ”Katariina ja Munkkiniemen kreivi” Lauluja musikaaleista ja elokuvista, Raivo Savik, viulu, kanttori Maija Pesonen- Kareinen ,piano ja urut, Juha Kareinen, laulu, diakonissa Elisa Hapuli. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

19.6. ”Sinä olet minun valkea taivaani” keskikesän lauluja, Heino Kasken, Armas Järnefeltin ja Aarre Merikannon lauluja, Heli Närhi, sopraano ja Kari-Kyösti Silvennoinen, baritoni, Maija Pesonen-Kareinen, piano, pastori Veli Pelkonen, diakonissa Elisa Hapuli. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu

3.7. ”Orvokki, lehdokki, vuokko ja moni muu” Kukka-aiheisia lauluja sekä Sibeliuksen ja Palmgrenin pianomusiikkia. Emma Teronen, piano, kanttori Inka Kinnunen, pastori Johanna Yläranta-Suha, diakoni Terhi Lahdensalo. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu

17.7. ”Ihan pihalla – kaikenikäisten pihalauluseurat” Oma päivän-/sateenvarjo mukaan. pastori Leena Väyrynen-Si, kanttori Katja Mäkiö, diakonissa Terhi Murto. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

31.7. ”Lampaatkin lepäävät – pastoraalien rauhaa”, Viivi Tulkki, mezzosopraano ja Katja Mäkiö, piano ja urut esittävät mm. Hannikaisen, Kuulan, Pylkkäsen, Schubertin ja J.S. Bachin musiikkia. Pastori Kaisa Heininen ja diakoni Iris Remes. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

14.8.”Tuhansin kielin” Kauneimpia hengellisiä lauluja. Pirkko Törnqvist-Paakkanen, sopraano ja Inka Kinnunen, piano. Pastori Raivo Savik. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

Juhannusilta Oulunkylän kirkolla, Teinitie 10

Pe 21.6. klo 18 ” On juhla ja juhannusilta” musiikillinen juhannusjuhla Oulunkylän kirkossa ja sisäpihalla. Keskikesän lauluja, kesäistä ohjelmaa. Kanttori Maija Pesonen- Kareinen, kirkkoherra Ulla Kosonen. Tarjoilua ja yhdessäoloa.

Oulunkylän kirkko ja seurakuntasali keskiviikkoisin klo 13

12.6. ”On sielullani satakielen siivet” Katja Mäkiö, mezzosopraano ja Antti Haho, piano, musiikkia säveltäjiltä Brahms, Mendelssohn, Sibelius, Grieg, rovasti Heikki K. Järvinen. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

26.6. ”Kalevalan kankahilla” Kalevalaa laulaen ja lausuen, Leena Lund, lausunta, Järvenpään kamarikuoro, kanttori Inka Kinnunen, pastori Kaisa Heininen, diakoni Kirsti Kajos, Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

10.7. ”Olen lapsi ma heleän heinäkuun” Runon ja suven päivän tunnelmissa, mm. Eino Leinon teksteihin sävellettyjä lauluja ja runoja. Liisa Tiensuu, sopraano, Maija Pesonen- Kareinen, piano ja urut, rovasti Heikki K. Järvinen, diakoni Kirsti Kajos. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu. Tuo oma runosi mukaan

24.7. ”Amaryllis, kaunokaiseni” Barokin helmiä laulaen ja cembalolla, säveltäjinä mm. Bömh, Caccini, Purcell, Philips. Inka Kinnunen, sopraano, Lauri Honkavirta, cembalo, pastori Tarja Albekoglu, diakoni Iris Remes. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

7.8. “Vedetään tunteella” Tuokio romantiikan helmien ja inhimillisten tunteiden äärellä. Luvassa mm. Chopinin, Rahmaninovin ja Tsaikovskin pianoteoksia ja lauluja sekä pohdintaa tunteiden käsittelystä ja kohtaamisesta kristillisestä näkökulmasta. Antti Haho, piano, Katja Mäkiö, mezzosopraano ja pastori Marjaana Toiviainen. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.

TAITEIDEN YÖN TORSTAINA 22.8.

22.8. klo 19 ”Luomistöitä ihmetellen” Taiteiden yön musiikillinen messu Oulunkylän vanhassa kirkossa. pastori Tarja Albegoglu sekä kanttorit Inka Kinnunen ja Katja Mäkiö. Vapaa pääsy.

22.8. klo 21 ”Romantiikan pyörteissä” Taiteiden yön juhlakonsertissa Oulunkylän kirkossa Trio Ideale: Petteri Lehikoinen, baritoni, Seeli Toivio, sello ja Lily-Marlene Puusepp, harppu, Vapaa pääsy.

Kesäkahvilat Käpylässä ti klo 18.30, kahvitarjoilu klo 18

11.6. ”Puhallinmusiikkia kesäkahvilassa” Vaskikvintetti Väärä Vitonen, lauletaan mm. suvivirsi, kanttori Hannu Leskinen ja diakonissa Terhi Murto.

18.6. “Globaalit juhlat!” Monikulttuurinen kohtaaminen, mukana kansainvälinen Maailma-naiskuoro, pastori Marjaana Toiviainen, kanttori Maija Pesonen-Kareinen ja diakoni Kirsti Kajos.

25.6. ”Kynnykset alentukohot” Kalevala-aiheisia lauluja ja runoja, kanttori Inka Kinnunen, diakoni Terhi Lahdensalo, Leena Lund, lausunta

2.7. ”Mansikka on punanen marja”, Lauluja kesästä, kanttorit Maija Pesonen-Kareinen ja Inka Kinnunen, diakoni Kirsti Kajos

9.7. ”On se tiukkaa paastota” rovasti Heikki Järvinen

16.7 ”Olemme äitiemme lapsia” äitiaiheisia lauluja ja musiikkia, pastori Raivo Savik

23.7. ”Eläimiä Raamatussa” kirkkoherra Ulla Kosonen ja kanttori Inka Kinnunen

30.7. ”Ekoteologiaa – luontosuhde Raamatun näkökulmasta” pastori Tarja Albekoglu ja kanttori Inka Kinnunen

6.8. ”Aurinko nousee, aurinko laskee – kehtolauluista yömusiikkiin” pastori Raivo Savik ja kanttori Hannu Leskinen

13.8. ”Kauneimpia rukouksia” pastori Tarja Albekoglu, kanttori Katja Mäkiö ja lastenohjaaja Outi Takkinen

LISÄTIETOJA
Oulunkylän seurakunta