Tule ideoimaan ma 5.8. Mediapajan toimintaa!

300

Asukastila Maunulan Mediapajaa ylläpitävät vapaaehtoiset kokoontuvat maanantaina 5.8.2013 klo 17.00 suunnittelemaan syksyn toimintaa. Mediapajan toiminnan suunnitelutapaamiset pidetään joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Olet tervetullut kertomaan ideoistasi Mediapajan syksyn 2013 toiminnan suhteen. Mediapajan muuton jälkeen on tavoitteena mm. uudistaa Mediapajan näyteikkunan ulkoasua.


Asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21) asukkaat voivat käyttää tietokonetta ja internetiä ilmaiseksi sekä tulostaa ja kopioida omakustannushintaan. 

Seniorikansalaisille tarjotaan syyskaudella opastusta sähköpostin, internetin ja puhelimen käytön opastusta tiistaista 10.9.2013 klo 12 -15 alkaen ja sen jälkeen neuvontaa tarjotaan periaatteessa joka tiistai.

 

Lisäksi Mediapajalla järjestetään erilaisia kursseja ja työryhmätoimintaa. Mediapajan kokoustilaa käyttävät erilaiset ryhmät iltaisin.

Maunulan Mediapajan toiminnasta ja taloudesta vastaa Maunula-Seura ry.

LISÄTIETOJA Maunulan Mediapaja  

Maunulan Mediapaja Metsäpurontie 19-21 00630 Helsinki puh. 09 8683 7760