Löytyykö Saunabaarin katutason tiloista kiinnostuneita?

204

Saunabaarista vapautuu ensi vuoden puolella katutason tiloja kaupungin vuokrataloyhtiö Heka-Maunula Oy:n siirtäessä toimintoja Malmille. Voidaanko asukastalo Saunabaarin toimintaa laajentaa niihin? Maunulan demokratiahanke etsii kumppaneita asukastalon toiminnan laajentamiseen katutason tiloihin.

Maunulan demokratiahanke etsii yhteisöjä, joilla on tarvetta saada toiminnalleen tiloja ja jotka voisivat olla kiinnostunut yhteistyöstä Saunabaarin mahdollisten lisätilojen saamiseksi asukaskäyttöön. Tässä vaiheessa kartoitamme, keitä kiinnostuneita löytyy.

  • Elokuussa on tarkoitus kutsua kiinnostuneet koolle ja keskustella tarkemmin asiasta.
  • Kerro Maunulan demokratiahankkee, jos sinulla on tietoa:
  • Mikä järjestö tai muu yhteisö voi olla kiinnostunut tiloista?
  • Millainen tilan tarve sillä on, kuinka säännöllinen, minkä tyyppiselle toiminnalle?
  • Mitä resursseja järjestö, harrastuspiiri tai muu yhteisö tarvitsee tilojen käyttöön (vahtimestarit, laitteet tms.)?
  • Onko sillä omaa rahoitusta, avustuksia, työntekijöitä tai muita omia resursseja toimintaan ja tilojen vuokraamiseen?
  • Saako järjestö tai yhteisö kaupungin tai muuta avustusta tai onko sillä muita verkostoja, jotka voivat auttaa toiminnan rahoitusta?

Heka-Maunula Oy:n käytössä ovat nyt 427 m2 tilat Saunabaarin katutasossa, Metsäpurontie 25:ssa. Mahdollisesti pääosa näistä vapautuu ensi vuoden puolella ja Saunabaarin katutasoon jää vain Heka-Maunula Oy:n palvelupiste vuokralaisille. Heka Maunula maksaa kaikista nykyisistä tiloista vuokraa vajaat 3 000 euroa + arvonlisäveron.

Demokratiahanke kartoittaa asukastalon toiminnan laajentamisen tarpeita ja mahdollisuuksia sekä, voidaanko kaupungille tehdä esitys, jossa olisi jotain alueellista omarahoitusta kaupungilta haettavan tuen lisäksi. Tervetulleita ovat myös vinkit siitä, keneen kannattaa ottaa yhteyttä.

Toivomme vastauksia ja vinkkejä 8.8.2013 mennessä. Tämän jälkeen demokratiahanke kutsuu kiinnostuneet yhteiseen tapaamiseen elokuun jälkipuolella.

LISÄTIETOJA
Maunulan demokratiahanke  

Demokratiahankkeen viestiketju  

Heka-Maunula Oy