Syys soi Maunulan kirkolla

294

Maunulan kirkon messut sunnuntaisin pääsääntöisesti klo 12, mutta kerran kuukaudessa vietetään erityistä teemallista messua sunnuntai-iltana klo 18. Muskarityyppiset lasten ryhmät käynnistyvät jälleeen torstaiaamuisin kirkolla 19.9. 9.30 alkaen ja Maunulan kirkon lauluryhmä keskiviikkoisin 18.9. klo 18.30 alkaen, johon myös uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita. 

Ke 18.9. klo 13 ”Syyspihlajan alla”-musiikkimatinea, joilloin laulamme yhdessä syyslauluja, mukana myös Eva Kasvio,sopraano. Keskiviikon päivätilaisuudet jatkuvat keskiviikkoisin ja tilaisuuksista vastaa diakonissa Elisa Hapuli.

Ke 23.10 klo 13 ”Suojassa enkelin” Maunulan kirkossa enkeliaiheisia lauluja ja virsiä. Kanttori Inika Kinnunen,sopraano, Maija Pesonen-Kareinen,urut, yhteislauluja,Kahvitarjoilu.

Ke 13.11. klo 13 Maunulan kirkossa musiikkimatinea ”Laulaja Taivaan portilla”. Kahvitarjoilu.

La 5.10. klo 10-15 ”Löydä voimavarasi, nainen”. Kaikenikäiset naiset on kutsuttu tähän lauantaipäivään. Pastori Kaisa Heininen, kantt. Maija Pesonen- Kareinen, Oulunkylän martat ja vapaaehtoisia. Monipuolista ohjelmaa, luento, keskustelua, keittolounas, hierontaa ja hemmotteluhoitoja, askartelua, hiljentymistä, tarkemmat tiedot nettisivuilla. Vapaa pääsy.

Su 27.10 Klo 18 vietetään musiikkipainoitteista iltamessua teemalla ”Tule rauhan Henki”. Musiikista vastaa Pukinmäen Toivon säteet-kuoro kanttori Kaisu Rauhamaan johdolla, soitinyhtye ja kanttori Maija Pesonen-Kareinen. Mukana kirkkoherra Ulla Kosonen.

Marraskuussa isänpäivänä 11.11. klo 12 vietämme Isänpäivän juhlamessua. Mukana myös Käpylän musiikkiopiston oppilaita musisoimassa, kakkukahvit.

LISÄTIETOJA
Oulunkylän seurakunta