Helka ry:n järjestää yleiskaavaseminaari 19.9.

264

Helsingin kaupunginosayhdistykset Helka ry järjestää Helsingin uudesta valmisteilla olevasta yleiskaavasta keskustelu- ja työskentelyseminaarin torstaina 19.9.2013 klo 17.30-20.00 Helsingin Olympiastadionin monitoimitilassa (käynti Olympiastadionin tornin juurelta, perillä opastus tilaan). Seminaari liittyy valmisteilla olevaan yleiskaavaan ja siinä käsitellään Helsingin yleiskaavan visiota sekä kaupunginosien omia käsityksiä tulevaisuudesta.

Syyskuun seminaarin tavoitteena on lisätä ymmärrystä kaupunginosien kehittämiseen ja yleiskaavaan liittyvistä mahdollisuuksista sekä koota tietoa kaupunkisuunnitteluviraston ja kaupunginosien näkemyksistä yleiskaavan suhteen. Tavoitteena on lisäksi luoda puitteita kaupunginosien väliselle yhteistyölle ja ideoiden vaihdolle.

Seminaari on jatkoa Helkan 21.3.2013 yleiskaavaseminaarille.

Ilmoittaudu 18.9.2013 mennessä osoitteeseen pirjo.tulikukka[at]helka.net tai puhelimitse 041-5222071.

LISÄTIETOJA
Katso tilaisuuden ohjelma