Syysiltojen musiikkia Maunulan kirjastossa 8.10. ja 9.10.

316

Tiistaina 8.10 klo. 18:00 Maunulan kirjasto täyttyy hetkeksi W.A.Mozartin sävelistä.

Ohjelmassa on Mozartin kvintetto klarinetille ja jousikvartetille,

KV 581, ja sen esittävät

Vivian Neff, klarinetti, Luis Ramirez, viulu, Katja Barilova, viulu, Varpu Halonen, alttoviulu, Pietari Willey, sello.

Konsertin järjestää kansainvälinen musiikkiyhdistys Amici Musici ry, joka on perustettu Helsingissä vuonna 2001. Yhdistyksen toiminnassa keskeistä on vuorovaikutus ulkomaalaisten ja suomalaisten sekä muusikoiden ja musiikkia rakastavan yleisön välillä.

Keskiviikkona 9.10 klo.18:00 on vuorossa kirjastokonsertti, jossa Vladimir Vysotskin lauluja suomeksi esittävät trubaduurit Juha Peltomaa ja Antti Äijälä.

Vladimir Vysotski (1938- 1980) oli venäläinen runoilija, laulaja ja näyttelijä. Hän ei saanut elinaikanaan juuri virallista tunnustusta, mutta oli silti aikansa kuuluisimpia trubaduureja. Monet hänen kappaleensa ovat meille kaikille tuttuja, sillä hänen tuotantoaan ovat tulkinneet myös monet suomalaiset esiintyjät.

Tervetuloa kuuntelemaan!