Suursuon uudet hienot pienkerrostalot ennakkomarkkinoinnissa

407

Mesta Oy rakentaa Suursuolle mäenrinteeseen kolme pienkerrostaloa, joihin tulee asuntoja yhteensä 18 kpl. Rakennuksissa on muun muassa hissit. Asunnoista kuusi kappaletta on ns. loft-asuntoja. Suurimmat asunnot ovat 125 m2 (3 kpl) ja pienimmät 62 m2 (2h+kt+s). Rakennukset on suunnitellut asuntosuunnittelun huippuarkkitehti Kirsti Sivén. Tontti sijaitsee osoitteessa Suopellonkaari 20, joka on Helanderkodin takana. 

Esitteestä voi myös tarkistaa, millä myyntiargumenteilla asuntoja Maunulasta markkinoidaan: 1) luonto, Keskuspuiston läheisyys ja Pirkkolan liikuntamahdollisuudet, 2) hyvät koulut, muun muassa ruotsinkielinen ala-aste, kansainväliset koulut (joissa englanninkielisiä luokkia) ja Helsingin Matematiikkalukio, josta mennään Polille) ja 3) asukkaiden hyvä yhteishenki ja aktiivinen asukastoiminta.

Aihetta voi kommentoida Maunulan Facebook-seinällä  

LISÄTIETOJA
Asunto Oy Pähkinälinna  

Asuntojen esite ja tiedot (pdf)    

Uutinen 12.10.2007: Kiinteistövirasto vaihtaa maita Maunulassa