Viisi omakotitalotonttia omatoimiseen rakentamiseen

223

Maunulasta tulee keväällä 2014 haettavaksi viisi omakotitalotonttia omatoimista rakentamista varten. Suopellonkaarella sijaitsevilla vuokratonteilla on 85 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta. Alustavan aikataulun mukaan tonttien hakuaika alkaa maaliskuussa. Hakuaika on yleensä ollut noin kuukauden pituinen. Tonttien hakemisesta julkaistaan lisätietoja kiinteistöviraston sivuilla lähempänä hakuajan alkamista.

Tontteja voivat hakea kaikki helsinkiläiset, myös muut kuin lapsiperheet. Vuokraajien valinta suoritetaan arvonnalla, josta saatu sijaluku määrää varausjärjestyksen. Tontit varataan hakijoille näillä näkymin touko–kesäkuussa 2014.

Tonttien tulevat asukkaat voivat rakentaa tontit itse tai käyttää valitsemaansa rakentajaa. Rakennuslupaa on haettava kahden vuoden sisällä varauksen alkamisesta.

Lisätiedot:

Kiinteistövirasto, tonttiosasto
Risto Lehtonen, kiinteistölakimies
Puh. (09) 310 36617
risto.lehtonen(a)hel.fi

Alustava luettelo tonteista (pdf) 

Katso kartalta tonttien sijainnit