Osallistu Maunulapäivän suunnitteluun

311

Ensi kevään Maunulapäivää vietetään 15.5.2014. Leikkipuistotoiminta Helsingissä täyttää 100 vuotta 2014, ja tämä on teemana myös tulevassa Maunulapäivässä. Paikkana on jälleen Leikkipuisto, ja toiminnallista ohjelmaa tulee menneiden vuosien tapaan. Maunulatiimin ulkopuolisia tahojakin, esimerkiksi Helsingin Rullalautailijat ja urheiluseurat on ehdotettu tapahtuman vetonauloiksi nuorille.

Maunulatiimin jäsenistä koottuun suunnitteluryhmään kuuluvat Lauri Seutu (Maunulan kirjasto), Tapani Kontiala (Lions Club HKI Maunula), Sinikka Joutsalmi-Torvalds (Maunula-Seura), Nina Haglund (Leikkipuisto Maunula) ja Mirja Kietäväinen (Oulunkylän seurakunta).

Budjetti on varmasti edellisvuosia pienempi, joten ohjelma ja äänentoistotekniikka yritetään järjestää mahdollisimman pitkälle talkoovoimin. Lähetä oma ehdotuksesi ohjelmanumeroksi tai esiintyjäksi 15.1.2014 mennessä Lauri Seudulle sähköpostitse: lauri.seutu@hel.fi.