Tiistaisin neuvontaa senioreille tietokoneen ja puhelimen käytössä

236

Seniorikansalaisille tarjotaan asukastila Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21) maksutonta sähköpostin, Internetin ja peruspuhelinten käytön opastusta. Neuvontaa tarjotaan tiistaista 14.1.2014 alkaen joka tiistaina kesään asti joka tiistai klo 12-15.

Tapani & muut vapaaehtoiset neuvovat seniorikansalaisia käyttämään omien toiveiden mukaan mm. sähköpostia, Internetiä sekä kännyköitä. Mediapajan keskeinen toimintatapa neuvonnassa ja opastuksessa on henkilökohtainen vertaisopastus.

Tapaamisessa opitaan yhdessä asiakkaan toiveen mukaan käyttämään erilaisia palveluja kuten laskujen maksaminen, lipputilaus, aikataulut jne. Oman puhelimen, kannettavan tietokoneen tai digitaalisen kameran voi tuoda mukaan, mutta se ei ole välttämätöntä.

Opastus on maksutonta. Ei ajanvarausta.

Paikka: Asukastila Maunulan Mediapaja, Metsäpurontie 19-21

LISÄTIETOJA
Asukastila Maunulan Mediapaja