Bussilinja 51 korvaa linjan 62

581

HSL kerää kommentteja 2.2.2014 asti länsimetron aiheuttamista muutoksista Maunulan, Paloheinän, Pakilan ja Veräjälaakson linjastoihin. Linja 62 lakkautetaan ja linjan 51 reitti muutetaan kulkemaan Asesepäntien, Rajametsäntien, Männikkötien ja Metsäpurontien kautta.

Länsimetro ei vaikuta suoraan näiden alueiden liikenteeseen, mutta nykyisten myös Lauttasaarta palvelevien linjojen 65A ja 66A muutokset heijastuvat myös Maunulan, Paloheinän, Pakilan ja Veräjälaakson alueille.

Linjojen 65A ja 66A eteläinen päätepysäkki siirtyy Rautatientorille, linjaa 64 ehdotetaan jatkettavaksi Yhdyskunnantien ja Vanhan Tuusulantien liittymään, jolloin linjalta voi vaihtaa runkolinjalle 560.

Linja 62 lakkautetaan ja linjan 51 reitti muutetaan kulkemaan Asesepäntien, Rajametsäntien, Männikkötien ja Metsäpurontien kautta. Lisäksi ehdotetaan, että linjalla 51 alkaa sunnuntailiikenne. Linjan 67 vuorovälit muuttuvat linjan 66 kanssa yhteneviksi, jolloin linjojen tahdistus keskenään onnistuu paremmin.

HSL kerää kommentteja. Anna palautetta netin kautta!!

KUVA ALLA Linjastomuutokset