Mikä on Saunabaarin ja muiden asukastalojen tulevaisuus?

275

Uhkaako Saunabaarin ja muiden asukastalojen toiminta loppua, kun kaupunginjohtajan asettama työryhmä esittää niiden siirtämistä pois kaupungin vastuulta? Vai laajennetaanko Saunabaarin toimintaa lähidemokratian tilana, kun talon katutasolta vapautuu tiloja? Keskustelutilaisuus asukastalojen tulevaisuudesta on sunnuntaina 26.1.2014 klo 15 Asukastalo Saunabaarin Maunula-salissa, Metsäpurontie 15.

Keskustelun pohjaksi lyhyet puheenvuorot asukastalojen merkityksestä käyttäjien kannalta (Ritva Söderholm), Saunabaarin toiminnasta (Aino Timonen), aluetyöstä (Sini Heino-Mouhu), työllistämisestä (Marjatta Vesterinen) ja asukastaloista lähidemokratian kannalta (Yrjö Hakanen).

Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Järjestää Maunulan demokratiahanke

Lisätietoja
Maunulan demokratiahanke