Pelasta maapallo ja vastaa kyselyyn!

289

Maunulassa on käynnissä kysely, jonka tavoitteena on auttaa selvittämään, miten Maunulan asukkaat voivat vaikuttaa energiakulutukseen ja CO2-päästöihin. Kysely on koteihin jaettavan jääjuhlan käsiohjelman välissä ja sen voi palauttaa jääjuhlassa sunnuntaina 2.3. klo 13-15. Kyselyn voi myös viedä Maunulan Mediapajalle (Metsäpurontie 19-21) tai kirjastoon (Suursuonlaita 6) aina 31.3.2014 asti. Kyselykaavakkeita on jaossa Mediapajalla. Kyselyn tulokset esitellään Maunulan 104. aluefoorumissa maanantaina 14.4.2014 Saunanaarilla. Samalla käydään keskustelua, miten CO2-päästöjen vähentämistä tullaan jatkamaan.

Myöhemmin keväällä ja syksyllä on tarkoitus kartoittaa taloyhtiöiden tilanne energiansäästössä ja kierrätyksessä. Kyselyä tullaan vuosittain toistamaan Maunulan Jääjuhlan yhteydessä.  Tavoitteena on myös haastaa muut asuinalueet CO2-päästöjen vähentämiseen. Lisäksi tavoitteena on jatkossa myös verrata kotitalouksia, taloyhtiöitä ja asuinalueita keskenään.

Kaikkiin kyselyn kysymyksiin ei tarvitse vastata. Jos et osaa johonkin kysymykseen vastata, niin ota selvää ja keskustele muiden ihmisten kanssa asiasta. Tärkeätä on, että osoitat aktiivisuuttasi.

Kyselyn toteuttaa tekniikan tohtori Eino Rantala ja Lions Club Helsinki-Maunula.

TULOSTA KYSELY NETISTÄ
Kyselyn word-versio37.5 KB 
pdfKyselyn pdf-versio96.75 KB 

Maunulan 55. jääjuhla 2.3.2014 klo 13-15   

Maunulan kevään aluefoorumit