Maunulan kirkon Pääsiäinen

309

Maunulan kirkko tarjoaa muun muassa seuraavia tapahtumia:

La 12.4. klo 17 ”Laulusilta ”-konsertti. Siller-kuoro, joht. Silver Lumi ja Kullervo-kuoro, joht. Heikki Valpola. Virolaisten säveltäjien musiikkia ja suomalaisia kansanlauluja, yhteislauluja. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 e. Kahvitarjoilu kuoron hyväksi.

Hiljaisella viikolla Maunulan kirkossa on monia tilaisuuksia, joihin kaikki ovat tervetulleita musiikin ja pääsiäisen tekstien äärelle. Kirkkoon on rakennettu hiljaisen viikon ajaksi myös puutarhahauta, jota voi tulla katsomaan tilaisuuksien yhteydessä:

Palmusunnuntaina 13.4. klo 12 Messussa heprelaista musiikkia esittää dipl.laulaja Kaarina Ollila

Ke 16. 4. klo 13 ”Käy yrttitarhasta polku Ristintien Raamatun tekstejä ja pääsiäisajan virsiä yhteisesti laulaen ja kuunnellen. Kahvitarjoilu.

Kiirastorstaina 17.4. klo 10.30 Lasten ja perheiden pääsiäiskirkko ja pääsiäiskahvit ja klo 18 kiirastorstain ehtoolliskirkko

Pitkäperjantaina konsertti 18.4. klo 18 ”Sula, sydämeni, kyynelten tulvaan” – J.S. Bachin ja G. F. Händelin musiikkia. Laura Pyrrö, sopraano, Liisa Makkonen, viulu, Maija Pesonen- Kareinen, urut. Ristintien tekstejä. Vapaa pääsy.

Su 20.4. klo 18 Pääsiäispäivän iltamessu ja messun jälkeen n. 19.15 ”Aurinkomme ylösnousi”. Pääsiäisvirsiä yhteisesti laulaen.

Su 27.4. Siionin Kanteleen lauluseurat. Kahvitarjoilu klo 15.30 ja lauluseurat klo 16.00 -17.10. Vapaa pääsy. Kahvikolehti lähetystyölle SLS:n kautta.

Ke 30.4. Iloiset kevätlaulajaiset klo 13 Maunulan kirkossa laulujen,siman ja munkkien siivittämänä.Yksinlaulua, Liisa Tiensuu, Maunulan kirkon musiikkiryhmä. Tarjoilun tuotto yhteisvastuukeräykselle.

su 25.5. klo 18 Jumalan kunniaksi luotu -messu ja suvivirren sunnuntai. Kahvitarjoilu.

Lisätietoja kaikista tapahtumista seurakunnan internet-sivuilta ja Kirkko ja kaupunki-lehdestä.

kanttori Maija Pesonen-Kareinen