Keskustelufoorumi Helsingin Sote-viraston asukastalojen tilanteesta to 24.4.2014 klo 18

325

Alppila Seura ry ja Kumppanuustalo Hannan toimijat toivottavat Teidät kaikki tervetulleeksi keskustelemaan Helsingin Sote-viraston asukas- ja kumppanuustalojen tulevaisuudesta torstaina 24.4.2014 klo 18. Tilaisuus pidetään Kumppanuustalo Hannassa (Sturenkatu 12).

Kumppanuustalo Hannaan pääsee ratikoilla 1,2,3 ja 9 sekä busseilla 23, 51, 58 ja 70T

infoa www.alppila.net tai www.hel.fi/aluetyo

Lyhyitä alustuksia ja avointa keskustelua kahvin ja pienen makean äärellä. Peilataan ajatuksia, uusia lainsäädännön näkökulmia meidän kaikkien hyvinvoinnin edistämiseen ja työelämäosallisuuteen sekä yhdessä kehitettyihin asukastalokumppanuuksiin Helsingissämme.

Kutsuttuina ovat myös virkamiehet, valtuutetut, asukastalotoimijat, kaupunginosien yhdistykset jne..

TERVETULOA!