Keskustelu asukastalo Saunabaarin ja sen katutason tiloista

246

Asukastalo Saunabaarin katutason tiloista suurin osa on nyt tyhjillään. Maunulan demokratiahanke on käynyt tiloista keskusteluja kaupungin kiinteistöviraston Tilakeskuksen kanssa. Tilakeskus on pyytänyt ehdotuksen siitä, mikä tai mitkä tahot ja millä ehdoilla voisivat vuokrata tilan. Tarkoitus on olla yhteydessä Tilakeskukseen uudelleen toukokuun 15.päivä.

Oletko kiinnostunut osallistumaan ehdotuksen tekemiseen asukastalo Saunabaarin katutason tilojen saamiseksi asukkaiden ja mahdollisten muiden paikallisten toimijoiden käyttöön? Voidaanko tilojen vuokraamiseksi perustaa yhdistys tai osuuskunta? Löytyykö osaan tiloista vuokralaiseksi muita toimijoita?

Maunulan demokratiahanke järjestää näistä kysymyksistä tapaamisen maanantaina 12.toukokuuta klo 18 Saunabaarin kokoushuoneessa. Tapaamisessa on mahdollista keskustella myös kaupungin asukastalojen tulevaisuutta koskevista valmisteluista, Maunulan uuden monitoimitalon suunnittelun etenemisestä ja siihen liittyvästä puistosuunnittelusta.

Kaikki kiinnostuneet tervetuloa!

Lisätietoja http://maunula.blogspot.fi