Vanhemmat pihalle: 30.5. klo 18: Maunula, Oulunkylä ja Pakila

236

Tarkoituksena on kerätä aikuisia kiertämään kävelylenkki, yhdessä alueen nuoriso-ohjaajien kanssa. Matkan varrella tutustutaan omaan asuinalueeseen nuorten silmin eli käydään paikoissa, joissa nuorilla on tapana kokoontua. Samalla otetaan selvää, mitä alueella tapahtuu. Jalkautujien tukikohtina toimivat alueen nuorisotalot. Ilmoittautumiset Pohjoinen nuorisotyöyksikön jalkautumisiin ke 28.5.2014.

Kyseessä ei ole ensisijaisesti päihteidenkäytön tarkkaileminen tai siihen aktiivisesti puuttuminen, vaan aikuisten näkyminen alueella.  Jos luontevalta tuntuu, on tietenkin mahdollista keskustella nuorten kanssa, esimerkiksi tavattaessa ennestään tuttuja nuoria.

Jalkautujien tukikohtina toimivat alueen nuorisotalot (kokoontuminen ennen lähtöä sekä mahdollisesti loppukeskustelu kävelyn jälkeen). Pohjoinen nuorisotyöyksikkö -Pony tarjoaa vanhemmille kahvit jalkautumisissa. Yksi kierros kestää n.2-3 tuntia.

Pohjoisen alueen jalkautumiset perjantaina 30.5.2014 klo18:00.

Ilmoittautumiset Pohjoinen nuorisotyöyksikön jalkautumisiin ke 28.5.

Maunula: maunulan.nuorisotalo@hel.fi, 09- 310 71706

Oulunkylän: oulunkylan.nuorisotalo@hel.fi, 09- 310 69726

Pakilan kierros: pakilan.nuorisotalo@hel.fi, 09- 310 71703