Yleiskaavan karttakyselyn vastaukset infopakettina kaupunginosittain

281

Miltä näyttää tulevaisuuden Helsinki oulunkyläläisten (ja maunulalaisten) tai pakilalaisten näkökulmasta? Kenen kaupunki -sovelluksessa yleiskaavan karttakyselyn vastauksia voi tarkastella tiiviinä infopakettina kaupunginosittain.

Karttakyselyssä vastaajat kertoivat, missä kaupunginosassa asuvat. Kenen kaupunki kokoaa jokaisen kaupunginosan vastaukset yhdelle sivulle, ja kertoo esimerkiksi mihin kalliolaiset vastaajat haluaisivat uutta rakentamista tai mitkä paikat herttoniemeläisten mielestä ovat ankeimpia.

Koska karttakyselyyn tuli niin paljon vastauksia, oli tärkeää saada tietomassaa helpommin pureskeltavaan muotoon. Tavoite toteutuu jakamalla data pienempiin, kaupunginosan kokoisiin osiin, mutta myös esittämällä siitä visuaalisia tiivistyksiä, joista saa nopeasti yleiskuvan vastausten ydinkohdista sekä vastaajien taustasta.

Maunulan tiedot kohdasta Oulunkylä, koska Maunula, Pirkkola ja Metsälä kuuluvat Oulunkylän kaupunginosaan eli entiseen Oulunkylän kuntaan.

Sovellus löytyy osoitteesta: http://dev.hel.fi/kenenkaupunki/

HUOM!!! Sivu on toistaiseksi testattu toimivaksi Chromella ja Firefoxilla.