Kahvia ja musiikkia Maunulan kirkossa

459
Maunulan kirkolla järjestetään jälleen musiikillisia kesäkahviloita, joihin kaikki ovat tervetulleita laulamaan yhdessä ja kuuntelemaan musiikkia. Musiikkiohjelma kestää n. 40 min, jonka jälkeen on kahvitarjoilu. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Kahviloissa on mukana pappi ja diakoniatyöntekijä. Oulunkylän kirkossa järjestetään myös vuoroviikoin keskiviikkoisin kesäkahvila. Käpylän kirkolla kahvilat tiistai-iltaisin klo 18 alkaen 3.6. lähtien.
Seuraavassa mainittu musiikilliset kahvilat.
Maunulan kirkossa:
Ke 4.6. klo 13 Kulkuri ja joutsen – musiikillinen iltapäivä Reino Helismaan laulujen ja tekstien parissa. Pastori Raivo Savik (viulu), kanttori Maija Pesonen-Kareinen. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.
Ke 18.6. klo 13, Mesimarjani, pulmuni, pääskyni mun. Addictio-kuoron juhlakvartetti, Katja Mäkiö (laulu) ja Emma Teronen (piano): Mozarin, Scarlattin ja A. Almilan musiikkia. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu.
Ke 30.7. klo 13 J.S. Bachin musiikkia. Yhteislauluja ja urkukoraaleja. Kanttori Taru Hämäläinen, rovasti Heikki K. Järvinen.
Ke 13.8. klo 13 Kaikuja Ainolasta. Jean Sibeliuksen musiikkia esittävät Jenni Henrichsson (piano), Marjatta Henrichsson (laulu), pastori Johanna Elo ja kanttori Maija Pesonen-Kareinen. Yhteislauluja ja kahvitarjoilu 
Oulunkylän kirkossa:
Ke 11.6. klo 13 Piae Cantiones –lauluja. Kanttori Evi Kant, rovasti Heikki K. Järvinen
Pe 20.6. klo 18 Musiikillinen juhannusjuhla Oulunkylän kirkossa juhannusaattona 
Ke 25.6. klo 13 Katso kuinka havajaa koko luomakunta –  Suomalainen iltapäivä, mm. Toivo Kuulan, Seppo Nummin ja Ahti Sonnisen musiikkia esittävät Lassi Kouvo (piano), Evi Kant (urut) ja Katja Mäkiö (laulu).
Ke 9.7. klo 13 Amazing grace – lauluja ja tunnelmia puuvillapelloilta. Pianisti Lassi Kouvo, pastori Tapio Leinonen, kanttori Katja Mäkiö.
Ke 23.7.klo 13 Ylistys isä nimellesi – Konsta Jylhän lauluja ja kansanlauluja Anna-Mari Kaskisen sanoittamina kuunnellen ja yhteisesti laulaen. Pastori Leena Väyrynen-Si, kanttori Maija Pesonen-Kareinen ja Eva Kasvio (laulu)
Ke 6.8. klo 13 Päivän äänet ja tähtien valo. Leskinen, Savik.
Käpylän kirkossa:
Käpylän kahviloissa alk. ti 3.6. kahvitarjoilu klo 18 ja ohjelma klo 18.30
To 21.8. klo 19 Taiteiden yö Oulunkylän vanhassa kirkossa. Sateen jälkeen… Taiteiden yön musiikillinen messu. Lauluyhtye Laulavat sadepisarat, kanttori Maija Pesonen-Kareinen ja rovasti Heikki K. Järvinen
To 21.8. klo 21.00 Taiteiden yön konsertti Mutta herran armo pysyy Oulunkylän kirkossa (Teinintie 10).  Yrjö Kilpisen hengellisiä lauluja esittävät Hannu Leskinen (baritoni), Katja Mäkiö (mezzosopraano), kamarikuoro Chorus Sine Nomine ja Emma Teronen (piano). Kilpis-tutkija Erkki Pullinen kertoo Yrjö Kilpisen hengellisten laulujen taustoista ja hänen vokaalimusiikkituotantonsa julkaisutyöstä. Yhteistyössä Yrjö Kilpinen –seura ja Suomen Kulttuurirahasto ja Sulasol –kustantamo.