Maunulanpuron kunnostustalkoot 30.8. 2014

271

Lauantaina 30.8. klo 10 alkaen järjestetään Helsingissä Maunulanpurolla kunnostustalkoot. Uomaan lisätään kutusoraa taimenille ja kivitavaraa monipuolistamaan virtausta ja luomaan suojapaikkoja kaloille ja muille vesieliöille.

Maunulanpuro on Haaganpuron toinen latvahaara. Talkoita on järjestetty jo vuodesta 2006 lähtien. Syksystä 2010 lähtien alueella on ollut vähäisiä merkkejä taimenten kudusta. Tällä hetkellä Maunulassa on runsaasti paikallisia taimenia ja koskikarat ovat nykyisin jokatalvisia vieraita purolla.

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan, myös lapset vanhempien seurassa. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan. Osallistujille lähetetään sähköpostilla tarkempi info talkoiden lähestyessä.

Talkoot järjestää Virtavesien hoitoyhdistys yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Lisätietoja vesistöstä ja talkoista antaa Teemu Mökkönen, 040 539 1202, teemu.mokkonen(at)gmail.com