MOMO-koti järjestää kierroksen Maunulassa

311

MoMo-koti järjestää Maunulassa lähiökierroksen launtaina 13.9. klo 14-15. Tapahtuma liittyy Helsinki Design viikkoon. Kahtena viikonloppuna käydään yhteensä neljässä lähiössä. Lähiökierrokset päätyvät  koteihin. Jokaista lähiötä katsotaan ulkoa ja sisältä käsin. Kotikierroksille on pakollinen ennakkoilmoittautuminen, sillä mukaan mahtuu vain rajallinen määrä (12) osallistujia. Lähiökierrokselle sen sijaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lähiökierros kestää n. tunnin, minkä jälkeen siirrytään kotikäynnille.

LAUANTAI 13.9. KLO 14: Maunula (Helsinki)

Lähtö: Saunabaari, Metsäpurontie 25

”Onko Maunula Helsingin Berliini? Viime vuosina kovasti profiiliaan nostanutta Maunulaa on rakennettu vähitellen 1950-luvulta lähtien. Vehreän keskuspuiston kupeessa olevan alueen tunnetuimpia taloja ovat esimerkiksi Hilding Ekelundin suunnittelemat rivi- ja kerrostalot. Maunulaa täydennysrakennetaan nyt aktiivisesti ja ostaria odottaa purkaminen. Miten Maunulan ainutlaatuinen henki säilyy jatkossa? Kävelyllä tutustutaan muun muassa Koivikkotien rivitaloihin, Sorsapuistoon ja Pirtti- ja Malkapolkujen rivitaloihin.”

LISÄTIETOJA
MOMO-kierrokset