105. aluefoorumi: Miten kehittää Saunabaarin liikekeskustaa?/MATERIAALI

435

Maunulan 105. aluefoorumilla keskusteltiin maanantaina 29.9.2014 Saunabaarin liikekeskustan kehittämisestä ja tulevaisuudesta. Tiloissa käytiin keskustelua siitä, mitä liiketiloja on nyt vapaana ja mitä toimintoja on tulossa nyt tyhjinä oleviin liiketiloihin. Paikalla oli muun muassa kaksi ravintola-alan yrittäjää, jotka selvittivät sopivaa sijoittumispaikkaa Maunulasta. Saunabaarin rakennusta pidettiin keskusteluissa kiinnostavana kohteena myös ravintolatoiminnalle.

Tilaisuuden teema liittyy valmisteilla olevaan Kohtaamisia ja vaihdantaa -hankkeeseen. Esimerkiksi pakilalaiset miettivät omalla tahollaan, miten kehittää Pakilantietä kauppa- ja kohtaamiskatuna. (ks. Pakila-Seuran kevätkokouksen 2014 materiaali).

Tilaisuuden ohjelmaa täsmennetään myöhemmin.

Aika: Maunulan 105. aluefoorumi, ma 29.9.2014 klo 18-20
Paikka: Asukastalo Saunabaari, Metsäpurontie 25, 3. krs.

LISÄTIETOJA
Mikä on Maunulan aluefoorumi?

Aluefoorumin täydennetty esitysmateriaali1.93 MB

Maunulan 105. aluefoorumi/etukäteismateriaali.pdf

Ks. myös 103. aluefoorumi 24.3.2014

Kohtaamisia ja vaihdantaa -hankeidea

Pohjoinen Kehrä