Syys soi Maunulan kirkolla

213

Maunulan kirkolla tapahtuu monenlaista alkavana syyskautena.

Ke 29.10. klo 13 Musiikkimatinea. Pyhäinpäivän musiikkia kuunnellen ja yhdessä laulaen

Ke 12.11. klo 13 Musiikkimatinea. Vanhojen koululaulujen merkeissä

Su 16.11. klo 15 ”Kulkuri ja Joutsen” Maunulan kirkolla, musiikillinen iltapäivä Reino Helismaan laulujen ja tekstien parissa. Kahvitarjoilu.

Su 29.9. klo 18 Ekomessu Maunulan kirkolla. Mukana pastori Johanna Elo, kanttori Maija Pesonen-Kareinen ja Nuorten laulu-ja soitinryhmä. Messun jälkeen tarjoilua ja yhdessäoloa.

La 4.10. klo 10–15  Perinteinen naistenpäivä Oulunkylän kirkolle teemalla ”Innostu elämästä” Kaikenikäiset naiset tervetuloa! Logoterapeutti Seija Kosunen, Oulunkylän Martat ja vapaaehtoisia. Monipuolista ohjelmaa, luento, keskustelua, musiikkia, keittolounas, hierontaa ja hemmotteluhoitoja, askartelua, maalausta,hiljentymistä, tarkemmat tiedot nettisivuilla. Vapaa pääsy.

Su 26.10 ja 23.11. klo 18 IltamessutTiistai-iltaisin Maunulan kirkolla klo 18 vietetään myös arkimessua, jota nuoret ovat valmistaneet sekä avointa nuorten iltaa messun jälkeen.

Lasten musiikkiryhmät torstaiaamuisin Maunulan kirkolla 2-5 vuotaille klo 9.30 , 1-2 vuotiaille klo 10 ja 0-1 vuotiaille klo 10.30 . Lapset vanhempineen tai hoitajineen ovat tervetulleita musisoimaan yhdessä. Muskareiden yhteydessä myös perhekahvio.

Maunulan kirkon lauluryhmä kokoontuu jälleen keskiviikkoisin 24.9 klo 18.30 alkaen, jolloin myös uudet laulajat ovat tervetulleita. Messu on Maunulan kirkolla sunnuntaisin pääsääntöisesti klo 12, mutta kerran kuukaudessa vietetään erityistä teemallista messua sunnuntai-iltana klo 18. Ryhmien ohjaajana Maija Pesonen-Kareinen.

helsinginseurakunnat.fi
seurakuntavaalit.fi