Tule keskustakirjastolle kaveriksi!

300

Nyt kun Maunulan kirjaston rakentaminen on putkessa, tule keskustakirjastolle kaveriksi ja liity mukaan kehittäjäyhteisöön, jossa pääset edistämään keskustakirjaston suunnittelua omasta näkökulmastasi. Hakuaika päättyy 10.11.2014 Liittymällä kaveriksi, pääset osaksi porukkaa, joka yhdessä vie viestiä eteenpäin niistä ehdotuksista, joita kaupunkilaiset kirjastosuunnitelmiin toivovat.

Keskustakirjaston kaverit tekevät töitä neljän keskustakirjaston suunnitteluun liittyvän teeman ympärillä, voit valita teemoista itsellesi mieluisimman. Pääset mukaan kohtaamaan samoja kiinnostuksenkohteita jakavia kaupunkilaisia ja olet mukana kertomassa apulaiskaupunginjohtajalle sekä arkkitehdeille ajatuksiasi.

Kerro, miksi juuri sinut kannattaisi valita keskustakirjaston kaveriksi ja hae mukaan aikavälillä 10.10.2014 – 10.11.2014 oheisesta linkistä: http://keskustakirjasto.fi/unelmia/kaverit/hae_mukaan/

Työskentely ajoittuu marras-tammikuussa järjestettäviin kolmeen työpajaan.

Katso lisätietoa asiasta osoitteesta
www.keskustakirjasto.fi/kaverit

sekä tiedotteesta oheisesta linkistä.