Yleiskaavan kaavaluonnos keskustelussa vuoden alussa

279

Yleiskaavaluonnoksesta keskustellaan tammikuun tapahtumissa Laiturilla. Kaupunkikaavaan voit tutustua myös näyttelyssä ja kaavoittajien kanssa keskustellen. Keskisen ja pohjoisen Helsingin eli Tuusulanväylän ja Lahdenväylän suunnan kaupunginosien keskustelutilaisuus on maanantaina 26.1.2015 klo 17-20 näyttelytila Laiturilla. Kaupunkisuunnitteluvirasto on pyytänyt toimittamaan mielipiteet luonnoksesta viimeistään 27.2.2015 kirjallisina Helsingin kaupungin kirjaamoon.

Hetki kriitikkona -tapahtumat ovat Laiturilla kello 17–20 seuraavasti:
maanantai 19.1. Kantakaupunki ja eteläinen Helsinki
keskiviikko 21.1. Itäinen Helsinki (Itäväylän suunnan kaupunginosat)
maanantai 26.1. Keskinen ja pohjoinen Helsinki (Tuusulanväylän ja Lahdenväylän suunnan kaupunginosat)
torstai 29.1. Läntinen Helsinki (Turunväylän, Vihdintien ja Hämeenlinnanväylän suunnan kaupunginosat)

Tapahtumissa keskitytään eri päivinä eri alueisiin, mutta kaikista alueista ja aiheista voi tulla keskustelemaan itselleen sopivana päivänä.

Lisäksi yleiskaavoittajat päivystävät Laiturilla ma–to klo 15–18 seuraavasti:
viikko 3: 12.1.–15.1.
viikko 4: työpajat, ei päivystystä
viikko 5: työpajat, ei päivystystä
viikko 6: 2.2.–5.2.
viikko 7: 9.2.–12.2.

Tervetuloa keskustelemaan Laiturille!

Mielipiteet kaavaluonnoksesta
Yleiskaavaluonnos ja muu valmisteluaineisto ovat nähtävillä 7.1.–27.2.2015 välisenä aikana Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston näyttelytila Laiturilla (Narinkka 2) Virka Infossa (Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11–13), yleiskaavan verkkosivuilla sekä kaupunkisuunnitteluviraston nettisivuilla osoitteessa www.hel.fi/ksv kohdassa Nähtävänä nyt.

Mielipiteet luonnoksesta pyydetään toimittamaan viimeistään 27.2.2015 kirjallisina Helsingin kaupungin kirjaamoon: sähköpostilla osoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo (Pohjoisesplanadi 11–13), Kaupunkisuunnitteluvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki.

LISÄTIETOJA
www.yleiskaava.fi