Mikä nimeksi monitoimitalolle?

299

Maunulaan vuonna 2016 valmistuva monitoimitalo palvelee laajasti Pohjois-Helsingin asukkaita. Työväenopiston, nuorisotalon ja kirjaston yhteistyö sekä yhteiskäytössä olevat tilat tekevät monitoimitalosta ainutlaatuisen paikan asukkaille toteuttaa itseään, nauttia kulttuuri- ja sivistyspalveluista ja taide-elämyksistä. Minkä nimen haluat antaa tälle uuudelle talolle? Osallistu nimikilpailuun 22.1.2015 mennessä täyttämällä kilpailulomake seuraavissa paikoissa: Maunulan kirjasto, Asukastalo Saunabaari, Maunulan nuorisotalo tai osallistu kilpailuun verkossa. Linkki sähköiseen lomakkeeseen löytyy Maunulan demokratiahankkeen sivuilta.

Nimikilpailu on kaksivaiheinen: Ensimmäisessä vaiheessa kerätään mahdollisimman monta nimiehdotusta 20.1.2015 mennessä.

Tämän jälkeen kilpailuraati valitsee rajallisen määrän ehdotuksia, joiden kesken järjestetään äänestys keväällä 2015.

Kilpailuraatiin kuuluvat Harri Taponen (Nuorisoasiainkeskus), Jussi Suomaa (Työväenopisto), Lauri Seutu (Kaupunginkirjasto), Emilia Palonen (Maunulan demokratiahanke) ja asiantuntijajäsenenä suomenkielen lehtori, pakilalainen nimistöntutkija Terhi Ainiala.

Lauri Seutu
Maunulan kirjasto

LISÄTIETOJA
Linkki sähköiseen lomakkeeseen

Maunulan demokratiahanke 

Maunulan kirjasto 

Maunulan nuorisotalo 

Maunulan kirjaston, työväenopiston ja nuorisotalon hankesuunnitelma