Jokerimessut 4.2.2015 klo 15.30–19.30 Oulunkylän Seurahuoneella

253

Raide-Jokeria suunnitellaan. Miten se vaikuttaa Maunulaan ja Oulunkylään? Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Otaniemen välille suunnitellaan pikaraitiotietä – RaideJokeria. Se korvaisi bussilinjan 550. Linjan varteen suunnitellaan tiivistä asuntorakentamista. Erityisesti pysäkkien ympäristöistä kehitetään vetovoimaisia asumisen, työn ja palveluiden alueita. Oulunkylän Jokerimessut ovat 4.2.2015 klo 15.30–19.30 Oulunkylän Seurahuoneella, Larin Kyöstintie 7. 

Asemakaavatyö on käynnistynyt Oulunkylässä Käskynhaltijantien ympäristössä ja Maunulassa Pirjontien ja Pirkkolantien ympäristössä. Oulunkylän keskustan aluetta kehitetään tiiviinä asumisen, työn ja palveluiden keskuksena. Raide-Jokerin, Oulunkylän keskustan sekä linjan varren asemakaavojen suunnitteluun voi osallistua Jokerimessuilla.

Oulunkylän Jokerimessut ovat 4.2.2015 klo 15.30–19.30 Oulunkylän Seurahuoneella, Larin Kyöstintie 7. Messuiltana voit keskustella laajan suunnittelijajoukon kanssa isoista kokonaisuuksista yksittäisiin tonttikohtaisiin ratkaisuihin. Seuraavana päivänä 5.2. on avoin suunnittelutyöpaja samassa paikassa edellisillan keskeisimmistä teemoista.

Seuraa messujen päivittyvää ohjelmaa ja tilaa uutiskirje osoitteesta
www.raidejokeri.info

Lisätietoja:
Raide-Jokeri: www.raidejokeri.info

Seuraa kaupunkisuunnittelun tapahtumia sosiaalisessa mediassa!
facebook.com/helsinkisuunnittelee
twitter.com/ksvhelsinki