Yhteisöllisyys kantaa pitkälle ja yhdessä saa ihmeitä aikaan

435

Uudenmaanliiton maakuntajohtaja Ossi Savolainen luovutti Maunulalle vuoden 2015 uusmaalainen kaupunginosa –tunnustuksen asukastapahtuma Jääjuhlassa sunnuntaina 1.3.2015. Maakuntajohtaja kertoi, että aiemmin on palkittu uusmaalaisia kyliä. Tämä oli toinen kerta, kun palkittiin uusmaalainen kaupunginosa. Kaupunginosan palkitsemisella on iso merkitys alueella, jossa sijaitsee Suomen suurin metropoli.

Ossi Savolainen totesi, että Maunulaan ei eksy vahingossa – mutta kannatti tulla. Maunulalaiset saivat palkintonsa yhteisöllisyydestä mutta myös innovatiivisuudesta. ”Yhteisöllisyys kantaa pitkälle ja yhdessä saatte ihmeitä aikaan.” Yhteisöllisyys merkitsee tiiviitä verkostoja, jotka taas edistävät uusien ideoiden toteuttamista.

Maunulan kulttuurielämä on poikkeuksellisen rikasta. Mustat kissat –ryhmä jatkaa yllätysesiintymisiään. Parhaillaan työstetään Maunula-äänilevyä, joka ilmestyy syys- lokakuussa. Perinteistä Maunulapäivää vietetään toukokuussa. Maunulan Musaa ja Makkaraa –kesätapahtuman suunnittelu on käynnistynyt.

Tunnustuksen mukana Maunula sai 2000 euroa, joka tullaan sijoittamaan yhteisöllisyyttä edistävään toimintaan.

Katso tapahtuman kuvia Facebookissa

Lisätietoja:
Teija Kamb, puh. 0400 887 378