Maunulapäivä torstaina 21.5.

386

Maunulapäivää vietetään taas toukokuussa, 21.5. klo 16-19 runsaan ohjelman ja toiminnan merkeissä Leikkipuisto Maunulassa, Metsäpurontie 14-16.

Mukana on paikallisia esiintyjiä, kuten trubaduurit Mirkkis ja Pirjo Sipi, breaktanssija Tero Lipponen sekä leikkipuiston lapsia. Yleisöä viihdyttää myös Oulunkylän Seurahuone Band.

Heppa-ajelua, sählypeliä, trampoliini, askartelua ja muuta hauskaa on tarjolla lapsiyleisölle. Ohjelmassa on myös Maunula-aiheinen tietokilpailu sekä Juttujurtta.

Juttujurtassa voit kertoa oman tarinasi, joka liittyy jollain tavalla Maunulaan. Tarinoista tehdään videotallenteet Helsingin kaupunginmuseolle ja niistä kootaan myös näyttely. Juttujurtan toteuttavat yhteistyössä Kulttuurikeskus, Nuorisoasiainkeskus ja Kaupunginmuseo.

Tapahtumassa on myös kirpputori, johon voi vuokrata myyntipaikan Leikkipuistosta.

VAPAAEHTOISIA TARVITAAN

Mukaan tarvitaan toimitsijoita, jotka pitävät silmällä järjestystä tapahtuma-alueella. Myös makkaranpaistoon tarvitaan vapaaehtoisia käsipareja. Jos haluat liittyä talkooporukkaan, niin ilmoittaudu työryhmän puheenjohtajalle Lauri Seudulle (Maunulan kirjasto), sähköposti lauri.seutu@hel.fi / puhelin: 09-31085063 Maunulan kirjasto.