Tule suunnittelemaan Maunula-talon toimintaa

338

Tule suunnittelemaan Maunula-talon toimintaa ma 11.5.2015 Asukastalo Saunabaarille (Metsäpurontie 25). Maunulan keskustaan, Metsäpurontien ja Pakilantien väliin, S-marketin viereen valmistuu syksyksi 2016 Maunula-talo. Nyt on mahdollisuus tulla suunnittelemaan talon toimintaa yhdessä työväenopiston, kirjaston, nuorisotalon väen ja alueen muiden asukkaiden kanssa. Mukana tilaisuudessa on myös osallistuvan alueellisen kulttuurityön hanketta Maunulaan valmistelevan kulttuuriasiainkeskuksen edustaja.

MAANANTAINA 11.5. klo 17.30

Asukastalo Saunabaarilla, Metsäpurontie 25

Maunulan demokratiahankkeen kautta asukkaat ovat keväästä 2013 osallistuneet talon rakentamisen suunnitteluun. Nyt kun rakentaminen alkaa siirrytään käytännön kysymyksiin siitä, miten talo toimii? Millaisia kursseja, tapahtumia ja tekemistä talossa ja ympäristössä järjestetään? MITEN TALOSTA TULEE ASUKASLÄHTÖINEN, ASUKKAIDEN OMA TALO? Miten talo houkuttelisi käyttäjäkseen ja aktiiviseksi toimijakseen sinut tai naapurisi? MITEN KÄYTTÄISIT TALOA?

Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

Lisätietoja:
maunula.blogspot.fi
Maunulan seinä facebook-sivuilla ja Maunula-talon uudessa avoimessa facebook-ryhmässä.